Hvor lang tid tar det vanligvis før bestillingen min kommer til meg?

Målet vårt er å sende bestillingen din så raskt som mulig. Vi sender vanligvis ut alle bestillinger samme dag som de mottas, eller senest neste arbeidsdag.

Leveringstid i Norge:

Vår standard leveringstid er mellom 2-5 dager, men leveranser til Nord-Norge kan ta litt lengre tid. Vi bruker PostNord for innenlands frakt, og de vil kontakte deg via SMS og/eller e-post for å gi oppdateringer om leveringen din.

Leveringstid internasjonalt:

Vi bruker DHL Express for våre globale bestillinger, som vanligvis ankommer innen 3-8 arbeidsdager. Denne tidsrammen inkluderer 1-3 dager for behandling av bestillingen og ytterligere 2-5 dager for frakt. Når pakken din er sendt fra vårt lager, vil DHL sende en SMS og/eller e-post med detaljer om leveringsinformasjonen din og valgt leveringsmetode.

Leveringstid i Sverige:

Vår standard leveringstid er mellom 2-5 dager, men leveranser til de nordlige regionene i Sverige kan ta litt lengre tid. Vi bruker Bring for innenlands frakt, og de vil kontakte deg via SMS og/eller e-post for å gi oppdateringer om leveringen din.